Cristina Nichitus Roncea

About Cristina Nichitus Roncea - Photography Studio - Kids & Family

După ce am colaborat tot anul şi după ce am văzut ce minunăţii poate face Cristina Nichituş Roncea cu aparatul de fotografiat, am decis ca ea să fie fotograful oficial al Itsy Bitsy FM. Pozele făcute de ea sutelor de mame cu copii şi zecilor de personalităţi nu sunt doar frumoase, ci au emoţie, sensibilitate şi mesaj. Pot spune că au o lumină specială din toate punctele de vedere.
(Nadia Tătaru, director, Radio Itsy Bitsy)

Prin Muntii Apuseni

Like this post? Share it!

 • Facebook

3 Responses to “Prin Muntii Apuseni”

 1. Cristina:

  Daca nu stateai de citeva zile pe Facebook fara sa spui un cuvint, cu toate ca nu inteleg de ce te feresti sa vorbesti, nu iti descopeream blogul care este fascinant…..

  Mult succes profesional !!!

 2. Daniela says:

  Muntii Apuseni sunt o tara tainica, pesterile au icoane in piatra, oamenii te cheama in casa si-ti dau placinta, capitele sunt pe carare si oamenii nu se folosesc de numarul de la casa , daca vrei sa-i vizitezi ajungi la a 7 capita si o iei intr-o parte ori alta.Problema e ca daca ajungi la a saptea capita ai indoieli asupra numaratorii.Strig: ce fotografii frumoase!Sa fiti binecuvantati! Dumnezeu si Maica Domnului si toti Sfintii sa va ocroteasca!

 3. Cristi Pasca says:

  Ăla pe capita sunt eu!

Leave a Reply© Cristina Nichitus Roncea photo-graphy.ro