Cristina Nichitus Roncea

About Cristina Nichitus Roncea - Photography Studio - Kids & Family

După ce am colaborat tot anul şi după ce am văzut ce minunăţii poate face Cristina Nichituş Roncea cu aparatul de fotografiat, am decis ca ea să fie fotograful oficial al Itsy Bitsy FM. Pozele făcute de ea sutelor de mame cu copii şi zecilor de personalităţi nu sunt doar frumoase, ci au emoţie, sensibilitate şi mesaj. Pot spune că au o lumină specială din toate punctele de vedere.
(Nadia Tătaru, director, Radio Itsy Bitsy)

Premiul Mile Carpenisan pentru Curaj si Excelenta in JurnalismPremiul Mile Carpenisan pentru Curaj si Excelenta in Jurnalism a fost decernat anul acesta, de Ziua Libertatii Presei, jurnalistilor Cristian Botez, reporter de razboi free-lancer, si lui Florin Budea, ziarist profesionist din Oradea. Ambii s-au remarcat in perioada 2010 – 2011 prin curaj si profesionalism in exercitarea si apararea profesiei de jurnalist.
Premiul, in valoare de 1000 de euro si impartit anul acesta intre Cristian Botez si Florin Budea, este acordat de Asociatia Civic Media in parteneriat media cu portalul Ziaristi Online.ro si cu sprijinul www.vrajitorul.eu.
Sursa: Ziaristi Online

Like this post? Share it!

  • Facebook

3 Responses to “Premiul Mile Carpenisan pentru Curaj si Excelenta in Jurnalism”

  1. […] si sa-l odihneasca in pace pe bunul nostru prieten Mile Carpenisan! Hristos s-a Inaltat! Foto: Cristina Nichitus Roncea Posted in Analize, Colimatorul, Documentare, Editoriale, Top News Tags: 10 TV, Civic Media, […]

  2. Da, frate! Niste ziaristi! 😉

Leave a Reply© Cristina Nichitus Roncea photo-graphy.ro