La Multi Ani, revistei Familia Ortodoxa. Virgiliu Gheorghe despre dragoste, familie si credinta


La Multi Ani, Familia Ortodoxa! Un editorial de Virgiliu Gheorghe despre dragoste si mantuirea Romaniei prin familie si credinta.

“Dragostea, dar acea dragoste care nu se învaţă din filme, este un martiriu continuu, în care înveţi să dăruieşti, dăruindu-te, înveţi să te smereşti, smerindu-te, te întăreşti în credinţă, rugându-te lui Dumnezeu să-i acopere lipsurile celuilalt şi propriile tale lipsuri. Fie şi numai atunci când unul dintre soţi iubeşte astfel, celălalt va deveni cu siguranţă mai bun, mai mulţumit sufleteşte şi se va simţi odihnit în sânul familiei.

A străbate calea vieţii acesteia, mai cu seamă în zilele noastre, nu este un lucru uşor. Să încercăm, bunăoară, împreună să-l desluşim în paginile revistei „Familia Ortodoxă”. Nu este uşor, fiindcă avem mult de recuperat, atât în restaurarea vieţuirii creştine, cât şi în recâştigarea iubirii jertfelnice pe care sufletul omului doreşte să o guste înainte de orice altceva.

Nu este uşor – dar, sprijinindu-ne unii pe alţii, cu harul lui Dumnezeu, acest lucru se poate realiza, motiv pentru care istoria mai are încă sens…”

Virgiliu Gheorghe / Familia Ortodoxa

foto: Cristina Nichitus Roncea / Precum-in-cer.ro

4 comments

  1. La multi ani si multe impliniri in noul an. Nu va cunosc dar va iubesc mult….imi plac fotografiile dvs foarte mult…arta. Va multumesc ca m-ati facut sa o revad pe maica Varahila. Doame ajuta

  2. Nu vreau sa fie considerat acest mesaj ca spam, insa as vrea ca prin acest comentariu sa promovez un site de unde se poate cumpara “Familia Ortodoxa”, atat numarul curent cat si cea mai mare parte din numerele din arhiva, precum si albumele anuale. Gasiti toate titlurile pe http://www.publicatiiortodoxe.ro in categoria Reviste. Va multumesc,

    Marius C.

    PS: daca doriti, dvs. ca posesoare de blog, puteti promova acest site afiliindu-va la noi, urmand sa castigati un comision din fiecare vanzare. Ma puteti contacta pentru detalii la adresa de email din antetul acestui comentariu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *