Cristina Nichitus Roncea

About Cristina Nichitus Roncea - Photography Studio - Kids & Family

După ce am colaborat tot anul şi după ce am văzut ce minunăţii poate face Cristina Nichituş Roncea cu aparatul de fotografiat, am decis ca ea să fie fotograful oficial al Itsy Bitsy FM. Pozele făcute de ea sutelor de mame cu copii şi zecilor de personalităţi nu sunt doar frumoase, ci au emoţie, sensibilitate şi mesaj. Pot spune că au o lumină specială din toate punctele de vedere.
(Nadia Tătaru, director, Radio Itsy Bitsy)

Radu Beligan la 93 de ani: Secretul longevitatii mele este Iubirea.

“Secretul longevitatii mele este Iubirea. Cred ca suntem pe pamant pentru acest lucru unic: sa iubim. Iubiti ce vreti, dar iubiti. Nimic nu este mai dezastruos decat infirmitatea inimii.
Si fiindca am acest prilej, dati-mi voie sa va declar ceea ce n-am putut sa fac pana acum: sa va declar ca va iubesc, da, va iubesc si pe dumneavoastra, spectatorii mei credinciosi care m-ati facut ceea ce sunt astazi.
Poate nu stiti cine sunteti: sunteti cei pentru care traiesc si care ma fac sa traiesc.
Odata am fost intrebat care este cuvantul pe care l-am am rostit cel mai des in viata mea. Am raspuns spontan: multumesc.
Va multumesc tuturor celor prezenti aici, asta seara, pentru toata iubirea cu care m-ati onorat. Ii multumesc lui Dumnezeu si il rog fierbinte sa aiba grija de Romania”.

Like this post? Share it!

  • Facebook

3 Responses to “Radu Beligan la 93 de ani: Secretul longevitatii mele este Iubirea.”

  1. […] Radu Beligan la 93 de ani: Secretul longevitatii mele este Iubirea. Posted in Documentare, Top News Tags: 14 decembrie 2011, 93 de ani, Aniversare, Radu Beligan « Hai sa dam mana cu mana! Ajutati copiii de la Valea Plopului! You can leave a response, or trackback from your own site. […]

Leave a Reply© Cristina Nichitus Roncea photo-graphy.ro