Cristina Nichitus Roncea

About Cristina Nichitus Roncea | Photographer


Cristina Nichitus Roncea / «Precum in cer, asa si pe pamant» – Calatorie foto prin lumea ortodoxa romaneasca. Editura Compania, Bucuresti, 2011.
Intr-o vreme când desacralizarea, confuzia şi, mai presus de toate, păcatul sunt atotputernice, fotografiile din acest album au putere reconfortantă. Doamna Cristina Nichituş Roncea a izbutit, prin arta sa, dar, mai ales, prin forţa sufletului, să coboare Cerul pe pământ şi să ne smulgă, fie şi pentru o clipă, din mizeriile cotidianului pentru a ne înălţa într-o lume purificată. Cartea de faţă este, deopotrivă, o sursă de inspiraţie şi o chemare la împărtăşirea unor valori de esenţă divină. Indiferent de opţiunea celui care o va lua în mână – credincios sau ateu – cartea îi va fi de mare folos.
(Acad. Florin Constantiniu)

Omagiu Patriarhului Teoctist la 97 de ani de la nastere

Slujba de pomenire a Patriarhului Teoctist la Catedrala Patriarhala din Bucuresti, august 2009. Imagini din Albumul de Fotografie “Precum in cer, asa si pe pamant”

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...PDF Download PDF

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

2 Responses to “Omagiu Patriarhului Teoctist la 97 de ani de la nastere”

  1. [...] de la una din primele pomeniri ale Patriarhului, cu urmasii sai, la Cristina Nichitus Roncea Posted in Documentare, Top News Tags: In memoriam, Prea Fericitul Patriarh Teoctist, Vesnica [...]

Leave a Reply


 

© Cristina Nichitus Roncea photo-graphy.ro