Cristina Nichitus Roncea

About Cristina Nichitus Roncea | Photographer


Cristina Nichitus Roncea / «Precum in cer, asa si pe pamant» – Calatorie foto prin lumea ortodoxa romaneasca. Editura Compania, Bucuresti, 2011.
Intr-o vreme când desacralizarea, confuzia şi, mai presus de toate, păcatul sunt atotputernice, fotografiile din acest album au putere reconfortantă. Doamna Cristina Nichituş Roncea a izbutit, prin arta sa, dar, mai ales, prin forţa sufletului, să coboare Cerul pe pământ şi să ne smulgă, fie şi pentru o clipă, din mizeriile cotidianului pentru a ne înălţa într-o lume purificată. Cartea de faţă este, deopotrivă, o sursă de inspiraţie şi o chemare la împărtăşirea unor valori de esenţă divină. Indiferent de opţiunea celui care o va lua în mână – credincios sau ateu – cartea îi va fi de mare folos.
(Acad. Florin Constantiniu)

Prin Muntii Apuseni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...PDF Download PDF

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

2 Responses to “Prin Muntii Apuseni”

  1. Cristina:

    Daca nu stateai de citeva zile pe Facebook fara sa spui un cuvint, cu toate ca nu inteleg de ce te feresti sa vorbesti, nu iti descopeream blogul care este fascinant…..

    Mult succes profesional !!!

  2. Daniela says:

    Muntii Apuseni sunt o tara tainica, pesterile au icoane in piatra, oamenii te cheama in casa si-ti dau placinta, capitele sunt pe carare si oamenii nu se folosesc de numarul de la casa , daca vrei sa-i vizitezi ajungi la a 7 capita si o iei intr-o parte ori alta.Problema e ca daca ajungi la a saptea capita ai indoieli asupra numaratorii.Strig: ce fotografii frumoase!Sa fiti binecuvantati! Dumnezeu si Maica Domnului si toti Sfintii sa va ocroteasca!

Leave a Reply


 

© Cristina Nichitus Roncea photo-graphy.ro