Cristina Nichitus Roncea

About Cristina Nichitus Roncea | Photographer


Cristina Nichitus Roncea / «Precum in cer, asa si pe pamant» – Calatorie foto prin lumea ortodoxa romaneasca. Editura Compania, Bucuresti, 2011.
Intr-o vreme când desacralizarea, confuzia şi, mai presus de toate, păcatul sunt atotputernice, fotografiile din acest album au putere reconfortantă. Doamna Cristina Nichituş Roncea a izbutit, prin arta sa, dar, mai ales, prin forţa sufletului, să coboare Cerul pe pământ şi să ne smulgă, fie şi pentru o clipă, din mizeriile cotidianului pentru a ne înălţa într-o lume purificată. Cartea de faţă este, deopotrivă, o sursă de inspiraţie şi o chemare la împărtăşirea unor valori de esenţă divină. Indiferent de opţiunea celui care o va lua în mână – credincios sau ateu – cartea îi va fi de mare folos.
(Acad. Florin Constantiniu)

FOTOREPORTAJ. Fabrica de sfori

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...PDF Download PDF

Tags: ,

Like this post? Share it!

 • Tweet
 • Facebook

4 Responses to “FOTOREPORTAJ. Fabrica de sfori”

 1. Luis Gomez says:

  Excellent images! Wonderful job!

 2. Buna Cristina,

  Am trecut sa te felicit pentru frumosul reportaj si fotografiile pe care le-ai facut. :)

  Ceea ce ma nelinisteste putin, e tristetea de pe fetele angajatelor si aparatura de “ultima ora” cu care lucreaza saracele angajate :(

  In rest, succes in continuare :)

 3. admin says:

  tristetea unor femei care “lucreaza de peste 30 de ani in ramura”. au imbatranit impreuna, oameni si utilaje, intr-o fabrica aflata pe punctul de a fi vanduta pentru cine stie ce afacere imobiliara..

 4. Stef says:

  Cine mai are nevoie de sfoara astazi? Avem “sforari” peste tot!

Leave a Reply


 

© Cristina Nichitus Roncea photo-graphy.ro